Over Ons

Over Ons

DLF CNC

DLF CNC is ontstaan uit een behoefte van De Laser Frezer (DLF). De Laser Frezer is een kunststof- en rubber verwerkend bedrijf dat hoofdzakelijk gebruik maakt van lasersnijtechniek. Steeds vaker kwam het voor dat er bepaalde materialen niet goed gesneden konden worden met de lasersnijmachine. Denk hierbij aan diverse rubbersoorten, PTFE en bijvoorbeeld PVC. Om deze materialen toch snel, efficient en in eigen huis te kunnen bewerken moest er een machine komen. Na lang zoeken zijn we tot de conclusie gekomen dat er geen geschikte kant-en-klaar machine was voor onze wensen. De eigenaar van De Laser Frezer, Rob Tangenberg, is machinebouwer en bedacht een plan. Hij had namelijk (naast andere complexe apparaten) al diverse lasersnijmachines gebouwd en verbouwd en het leek hem een mooie uitdaging om een machine te bouwen die exact aan de behoefte van De Laser Frezer voldeed. Het project smaakte naar meer en de machine werkt dusdanig goed dat de "rest van de wereld" er ook van mee mag genieten. DLF CNC is hieruit ontstaan. Wij maken hoogwaardige CNC machines voor het verwerken en bewerken van kunststof, schuim en rubber plaatmateriaal.

Kwaliteit

Hoofdzakelijk Europese Componenten

Modulair opgebouwd

Opties kunnen er later op en af

Allround

Geschikt voor Rubber, Kunststof, Hout en Schuim

Europese Kwaliteit

Nederlands Product

Onze machines worden in Hoogeveen ontwikkeld, ontworpen en geassembleerd. We maken zoveel mogelijk gebruik van Europese kwaliteitsonderdelen. De besturing die we standaard gebruiken is van Eding CNC uit Best (Limburg), we gebruiken daarnaast kwaliteits hardware. Dit alles om een kwalitatief uitstekende en zeer betrouwbare machine te produceren. Standaard staat er een DLF CNC machine in de werkplaats van De Laser Frezer. Deze machine wordt gebruikt in productie en nieuwe ontwikkelingen worden hier uitvoerig op getest voordat ze worden doorgevoerd in onze productie serie!

Maatwerk

Gemaakt Naar Wens

Onze machines worden geproduceerd naar de wens van de gebruiker. Standaard hebben we een aantal afmetingen maar ook hier kunnen we van afwijken. Heb je speciale wensen of behoeftes? Wij passen de machine er op aan. Zo hoef je niet teveel te betalen voor opties die je toch niet gebruikt!